دستگاه اولترافیلتراسیون مناسب تولید پنیر UF

دستگاه اولترافیلتراسیون (UF) با کمک فرآیند فیلتراسیون که یک تکنولوژی تثبیت شده در صنعت لبنیات مدرن است ، امکانات بی شماری را پیش روی تولیدکنندگان فراورده های صنایع لبنیات می گذارد.

مزایای اصلی سیستم  UF SW :
  • سرمایه گذاری اولیه نسبتا پایین
  • فضای مورد نیاز نسبتا کم
  • تعویض آسان فیلترها
  • کارکرد بهینه جهت سیالات با ویسکوزیته پایین الی متوسط

 

سیستم های فیلتراسیون غشایی SW  دارای طراحی منحصر به فرد بوده که به واسطه پیچاندن سطح ممبرانها به صورت یک فیلتر لوله ای امکان تامین سطح زیاد در حجم کم را فراهم می نماید.

ابعاد و مدل های مختلف دستگاه اولترافیلتراسیون جهت صنایع لبنی :
  • قطرهای مختلف (۵/۲ الی ۸ اینچ)
  • طول های مختلف ( ۳۸ الی ۴۰ اینچ)
  • اندازه  Spacer های مختلف ( ۲۰ الی ۱۳۰   mil )
  • اندازه های مولکولی مختلف  (MWCO) از ۱۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰

 

فیتلرها در هاوسینگ های استینلس استیل جا گذارده می شوند تا مدول ها را تشکیل دهند و چند مدول به نوبه خود یک دستگاه را تشکیل می دهند. هر دستگاه بسته به  محصول نهایی مورد نیاز طراحی شده و تعداد فیلترهای هر مدول و تعداد مدول ها تعیین می گردند. سیستم های  اولترافیلتراسیون را می توان به صورت دستی , نیمه اتوماتیک و یا تمام اتوماتیک طراحی نمود.

کاربردهای اصلی سیستم اولترافلیتراسیون SW :
  • تولید (WPC (Whey protein concentrate
  • تولید (WPI (Whey protein isolate
  • تولید (MPC (Milk protein concentrate
  • تولید (MPI (Milk protein isolate
  • تولید ماست
  • استاندارد سازی پروتیین جهت تولید پنیر
  • تولیدپنیر فتا , Domiati, Queso Fresco و غیره

اساس تولید پنیر به کمک تکنولوژی اولترافیلتراسیون با استفاده از صافی‌هایی است که بتواند آب و ملکول‌های کوچک را از خود عبور داده و مانع عبور ملکول‌های بزرگتر گردد . در این روش شیر تحت فشار و حررات مشخص از صافی عبور داده می‌شود . آب و لاکتوز و املاح که از ملکول‌های کوچک تشکیل شده‌اند از صافی عبور کرده ولی چربی و پروتئین که عموماً از ملکول‌های بزرگتر تشکیل یافته‌اند نمی‌توانند از آن عبور نمایند . به عبارت دیگر شیر پس از عبور از صافی‌ها به دو فاز نفوذپذیر ( شامل آب و لاکتوز و املاح ) و فاز تغلیظ شده ( شامل آب ، چربی ، پروتئین ، لاکتوز و املاح ) تقسیم می‌شود . با به کارگیری این سیستم در تولید پنیر ، به دلیل باقی ماندن همه پروتئین‌ها و چربی شیر در پنیر ، بازدهی و ارزش غذایی پنیر افزایش می‌یابد . در یک جمع‌بندی ساده می‌توان گفت استفاده از سیستم اولترافیلتراسیون در تولید پنیر ، مزیت‌های زیر را به همراه دارد  :

  • کیفیت بهداشتی بسیار مطلوب به دلیل تکنولوژی خاص تولید 
  • امکان تولید پنیر با ویژگی‌های یکنواخت و مطلوب
  • افزایش 20 درصدی بازدهی تبدیل شیر به پنیر
  • جلوگیری از ضایع شدن مقادیری از مواد غذایی با ارزش شیر
  • صرفه جویی در مصرف مایه پنیر
  • تولید گونه‌ای از پنیر سفید که به واسطه طعم و بافت ویژه طرفداران زیادی دارد .

 

این دستگاه اولترافیلتراسیون نیازمند تعمیر می باشد و به قیمت بسیار مناسب به فروش می رسد و گزینه ای با ارزش خرید بالا جهت راه اندازی خط تولید پنیر با هزینه کم نسبت به نمونه های مشابه می باشد.

 

قیمت : تماس بگیرید

دستگاه الترافیلتراسیون خط تولید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *